Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ
KH Tekninen Kauppa Oy (Y-tunnus: 2844016-3),
Metsäkyläntie 6,
01740 Vantaa

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ
Jan Forsten
Puhelin +358 4455 00028
Sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

REKISTERIN NIMI
KH Tekninen Kauppa Oy:n asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE
Henkilö on rekisteröitynyt KH Tekninen Kauppa Oy:n asiakkaaksi, ostanut KH Tekninen Kauppa Oy:stä tavaraa ja/tai osallistuu KH Teknisen Kaupan järjestämään tilaisuuksiin.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS
Rekisterin käyttötarkoitus on KH Tekninen Kauppa asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää KH Tekninen Kauppa tilastollisiin tarkoitukseen ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT
Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
• Henkilön etu- ja sukunimi
• Y-tunnus tai HeTu
• Sähköpostiosoite
• Postiosoite
• Puhelinnumero
• Tiedot käsitellyistä tilauksista
• Tilausten Postin seurantatiedot


TIETOJEN LUOVUTUS
Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan KH Tekninen Kauppa Oy:n käytössä, paitsi KH Tekninen Kauppa Oy:n käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa luottopäätöksen tueksi. Tietoja ei kuitenkaan luovuteta KH Tekninen Kauppa Oy:n ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, paitsi luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle.
Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.


REKISTERIN SUOJAUS
Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää KH Tekninen Kauppa Oy:n sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee KH Tekninen Kauppa Oy:n salasanasuojatulla palvelimella.

Miksi meillä on tietosuojakäytäntö?
Luottamuksesi on meille tärkeää, ja haluamme tiedottaa avoimesti siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi. Noudatamme sen vuoksi 25. toukokuuta 2018 voimaan tulleen EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (General Data Protection Regulation, GDPR) sisältämiä henkilötietojen suojaamista koskevia tiukennettuja sääntöjä.

Kuka vastaa henkilötietojesi käsittelystä?
KH Tekninen Kauppa Oy (Kobelco Center), Y-tunnus 2844016-3 (”me”), osoite Metsäkyläntie 6, 01800 Klaukkala, vastaa henkilötietojesi käsittelystä (henkilötietovastaava).

Sinusta keräämämme henkilötiedot
Tallennamme henkilötietosi, kun ostat tuotteitamme. Teemme sen voidaksemme:
• välittää sinulle tietoa ostoksestasi, kuten tilausvahvistuksen, toimitusta koskevaa tietoa jne.
• toimittaa tilauksesi
• periä sinulta maksun
• täyttää esimerkiksi kirjanpitolain ja kuluttajansuojalain edellyttämät vaatimukset
• lähettää kohdistettuja tarjouksia ja tietoa uutiskirjeissä, tehdä asiakastutkimuksia sekä tilastointia varten. Henkilötietojasi voidaan käyttää postitoimitusten sekä sähköposti- ja tekstiviestien lähettämiseen

Profilointi
Kobelco Center käsittelee henkilötietojasi analysoidakseen ostohistoriaasi ja ostokäyttäytymistäsi. Tarkoituksena on saada lisää tietoa asiakkaidemme toiminnasta ja parantaa tarjouksiamme entisestään (profilointi). Lähetämme näiden tietojen perusteella sinulle kohdistettuja viestejä. Hyväksymällä tämän tietosuojakäytännön hyväksyt samalla henkilötietojesi profiloinnin.

Suoramarkkinointi
Kobelco Center käsittelee henkilötietojasi markkinointitarkoituksessa. Saatamme käyttää tietojasi suoramarkkinointiin, uutiskirjeiden lähettämiseen, asiakastutkimuksiin sekä tilastointiin. Tietoja käytetään postitoimitusten sekä sähköposti- ja tekstiviestien lähettämiseen sinulle, kunnes mahdollisesti peruutat hyväksyntäsi. Voit milloin tahansa ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme tässä asiassa.

Mitä me tarkoitamme käyttäytymisellä ja mieltymyksillä?
Tallennamme henkilötietosi, kun ostat tuotteita Kobelco Centeristä, käyt kobelcocenter.fi-sivustolla tai olet muulla tavoin yhteydessä meihin. Käsittelemme myös tietoja ostohistoriastasi, ostokäyttäytymisestäsi sekä mieltymyksistäsi asiakkaanamme. Käsittelemme lisäksi IP-osoitteita, kieliasetuksia, maantieteellisiä tietoja ja muuta tietoa, jota saamme käydessäsi edeco.fi-sivustolla.

Tietoa evästeistä
Kobelco Center käyttää evästeitä parantaakseen asiakaskokemustasi ja tarjotakseen sinulle kohdistettua tietoa ja tarjouksia. Evästeiden avulla saamme myös tietää, oletko käynyt verkkosivustollamme aikaisemmin ja millä sivuilla siinä tapauksessa. Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka verkkosivusto lähettää ja joka tallentuu kävijän kiintolevylle. Voit valita verkkoselaimessasi asetuksen, joka antaa sinulle ilmoituksen ennen evästeen tallentamista tietokoneellesi. Voit tällöin joko hyväksyä tai estää evästeen. Voit myös halutessasi kokonaan estää evästeiden tallentumisen tietokoneellesi. Koska eri verkkoselaimet toimivat eri tavoin, sinun pitää tutustua oman verkkoselaimesi ohjeisiin löytääksesi edellä mainitun asetuksen.

Pysyvät evästeet tallennetaan tiedostoina tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi enintään 24 kuukaudeksi. Näitä evästeitä käytetään muistamaan, oletko lukenut evästeistä annetut tiedot.

Ketkä saavat henkilötietosi käyttöönsä?
Saatamme jakaa henkilötietojasi toimijoille, jotka käsittelevät henkilötietoja meidän toimeksiannostamme, nk. henkilötietoavustajille. Luovutamme henkilötietojasi seuraaville:
•    IT-järjestelmien toimittajille sekä niiden kehitys- ja tukiasioita hoitaville yhteistyökumppaneille. Ko. yritykset tarjoavat Kobelco Centerille palveluja, teknisiä ratkaisuja ja alustoja.
•    Maksuja, rahoitusta ja leasingia käsitteleville yhteistyökumppaneillemme. Käytämme Kobelco Center asiakkaiden suorittamien maksujen käsittelyyn toimittajia, jotka pystyvät tarjoamaan täysin turvallisia maksupalveluja.
•    Yhteistyökumppaneille, jotka huolehtivat tilausten toimittamisesta ja mahdollisista palautuksista.

Kuinka kauan tallennamme henkilötietojasi?
Emme koskaan käsittele henkilötietojasi kauempaa kuin mitä sovellettavan lain, asetuksen, käytännön tai viranomaispäätöksen mukaan on sallittua. Tietoja voidaan kuitenkin tallentaa kauemmin, mikäli sitä vaaditaan kuluttajansuojalaissa tai kirjanpitolaissa esm. Jos ostamasi tuotteella on pitkä takuu. Henkilötiedot tallennetaan ja niitä käsitellään Kobelco Centerin IT-järjestelmässä. Voit milloin tahansa ottaa meihin yhteyttä ja pyytää meitä poistamaan henkilötietosi.


Oikeutesi
Voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti sinulla on oikeus saada tietää, mitä henkilötietoja me sinusta käsittelemme ja pyytää meitä tarvittaessa korjaamaan henkilötietojasi. Joissakin tapauksissa, esimerkiksi jos peruutat hyväksyntäsi henkilötietojen käsittelystä, sinulla on huomauttamista käsittelystämme tai jos tietojesi käsitteleminen ei ole mielestäsi tarpeellista kyseisessä käyttötarkoituksessa, voit pyytää meitä poistamaan henkilötietosi, rajoittamaan niitä tai esittää vastalauseen käsittelyllemme. Sinulla on myös joissakin tapauksissa oikeus saada meille ilmoittamasi henkilötiedot jäsennellyssä, yleisesti käytettävässä ja koneellisesti luettavassa muodossa sekä oikeus siirtää tiedot toiselle henkilötietovastaavalle. Sinulla on oikeus milloin tahansa peruttaa henkilötietojesi käsittelylle antamasi hyväksyntä joko kokonaan tai osittain, jolloin peruutus astuu voimaan välittömästi. Sinulla on myös oikeus milloin tahansa estää henkilötietojesi käyttö suoramarkkinointiin ja profilointiin. Kaikki oikeuksiisi liittyvä viestintä ja Kobelco Centerin sen pohjalta tekemät toimenpiteet hoidetaan maksutta. Jos pyyntö on ilmeisen perustelematon tai kohtuuton, Kobelco Center pidättää oikeuden veloittaa kohtuullisen maksun, joka kattaa tietojen käsittelystä tai pyydetystä toimenpiteestä johtuvat hallinnolliset kustannukset, tai vaihtoehtoisesti kieltäytyä noudattamasta pyyntöä.

Yhteystiedot
Jos haluat käyttää edellä mainittuja oikeuksiasi tai ottaa muuten meihin yhteyttä henkilötietojesi käsittelyä koskevissa asioissa, lähetä viesti Kobelco Centerin tietosuojavastaavaan osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. . Kobelco Center on vahvistanut tämän henkilötietojen käsittelyä koskevan tiedon 25.05.2018.

Kobelco Center

Kobelco Center on täyden palvelun konetalo. Teemme vastuullista konekauppaa.

Kobelco on uranuurtaja lyhytperäisten kaivinkoneiden valmistajana ja toimialansa johtava pienikulutuksisten ja huippusuorituskykyisten kaivinkoneiden valmistaja.

KH Tekninen Kauppa Oy

Postisoite: Metsäkyläntie 6, 01800 KLAUKKALA
Y-tunnus: 2844016-3

>> Katso Laskutusohjeet täältä

Search